JEKLENE KONSTRUKCIJE

Jeklu dodajamo vrednost!


Izkoristite neomejene možnosti projektiranja in izvedb

Jeklo je zaradi vsestranske uporabnosti že stoletja eden izmed pomembnih materialov za gradnjo, ki slovi po vsestransko funkcionalnih, tehnično nepogrešljivih, vsekakor pa odličnih gradbenih lastnostih. Jeklo je še posebej v gradbeništvu mogoče enostavno kombinirati in ga povezovati z drugimi materiali, na primer s steklom, lesom, številnimi kompoziti, pa tudi v kombinacijah z betonom.

Izkušena in strokovna ekipa Armat

Jeklo omogoča pestre možnosti kreativnega projektiranja. Tako so jeklene konstrukcije ena izmed priljubljenih izbir arhitektov, projektantov načrtovalcev, konstrukterjev in investitorjev. Že ob zasnovi v projektivnih birojih in kasneje pri izdelavi in montaži vam bo z veseljem na voljo naša izkušena in strokovna ekipa Armat, ki bo načrtovalcem v pomoč pri iskanju optimalnih rešitev in še posebej kupcu pri uresničitvi njegovih pričakovanj.

Poskrbimo za celostne rešitve

V podjetju Armat poskrbimo za celostne rešitve. Svetujemo, projektiramo, izdelamo, dobavimo in gradimo poslovne objekte, proizvodne hale, visokoregalna skladišča, športne objekte, avtomobilske nadstreške in tudi druge manjše butične projekte na ključ, skladno z veljavnimi standardi. Objekte zgradimo tudi za zahtevnejše prostorske umestitve.


5 ključnih prednosti, ki jih nudijo jeklene konstrukcije

  • Vzdržljivost in prožnost – jeklo je trden, vzdržljiv, elastičen, konstrukcijsko optimalen material, ki omogoča številne izvedbe, tudi zahtevnejših, na primer dinamičnih obremenitev.
  • Okolju prijazna gradnja in dolga življenjska doba – jeklo je okolju prijazen material, ki minimalno obremenjuje okolje. Jeklene konstrukcije so izredno odporne proti zunanjim vplivom in dolgotrajno služijo svojemu namenu.
  • Enostavnost kombiniranja z drugimi materiali – jeklene konstrukcije se lahko zelo enostavno kombinirajo tudi z drugimi materiali ter tako načrtovalcem omogočajo veliko fleksibilnost gradnje.
  • Hitra postavitev – montaža jeklene konstrukcije je v primerjavi s klasično gradnjo bistveno hitrejša, poleg tega pa zagotavlja tudi možnost kasnejšega dograjevanja objektov.
  • Cenovno ugodne in reciklabilne gradnje – jeklene konstrukcije omogočajo gradnjo objektov z velikimi razponi ter v nasprotju z modernimi AB prefabrikati omogočajo kreativno in vsekakor cenovno optimalno gradnjo. Mogoče jih je reciklirati.