O PODJETJU

O podjetju


Projektiranje in izvedba montažnih objektov

Skupina Armat, ki se ukvarja s projektiranjem in izvedbo montažnih objektov, je bilo ustanovljeno leta 1993. V skoraj 20-letni zgodovini se je obseg naše proizvodnje in dejavnosti uspešno razširil, zato lahko danes na trgu ponudimo vrhunske rešitve, kot so: energetska sanacija objektov, jeklene konstrukcije, fasadni elementi, strešne kritine, oblikovanje pločevin, nadstreški za avtomobile in mnogo drugih spremljajočih dejavnosti, ki jih nudi proizvodni program.

Podjetje z visoko specializiranimi in strokovnimi kadri

Danes je Armat d.o.o podjetje z visoko specializiranimi in strokovnimi kadri, ki družbi zagotavljajo rast in dobre poslovne rezultate. Primarno poslanstvo podjetja je ohranjanje kvalitete gradbene kulture ter ustrezno prilagajanje in odzivanje na potrebe ter pričakovanja kupcev. Naš namen je ohraniti mesto v vrhu najboljših podjetij na področju načrtovanja in izvedbe montažnih objektov. Z osebnim pristopom in svetovanjem bomo tudi v bodoče krepili dobro ime podjetja.

Zaposleni so temeljni steber podjetja

Zavedamo se, da so temeljni steber podjetja zaposleni, zato skrbimo za stimulativno nagrajevanje, vlaganje v izobraževanje ter ohranjanje zadovoljstva in dobrega življenjskega standarda zaposlenih. Naš moto je bil in bo tudi v bodoče zadovoljen kupec.


Vizija

Iz leta v leto smo boljši in podjetje zaradi trdega dela in motiviranih mladih kadrov ves čas raste, zato je naša vizija usmerjena v ohranjanje visokih standardov kakovosti ter zagotavljanje in preseganje pričakovanj kupcev, ki skupaj z nami gradijo prihodnost.


Zaposlovanje

Naj vam priložnost postane izziv. Zaposlujemo visoko izobražene strokovnjake, motivirane in izkušene mlade kadre, s področja strojništva in gradbeništva.

Zaposlujemo tudi strokovnjake oziroma kvalificirano osebje, usposobljeno za delo s tehnološko opremo za preoblikovanje pločevin v našem proizvodnem programu ter osebje za pripravo montažnih gradbenih in strojnih del.


Razpisujemo prosti delovni mesti

PREOBLIKOVALEC KOVIN  »

VODJA PROJEKTOV  »


Če ste zainteresirani za sodelovanje z nami ali nam želite poslati vašo predstavitev, vas vabimo, da nam pišete na armat@armat.si.
Dodali vas bomo v našo zaposlitveno bazo in vam sporočili naše trenutne potrebe.